A lakásba belépve először az előszobával találkozunk, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően rendezzük be! A praktikusság és a design az elsődleges szempontok, íme néhány inspiráció a tökéletes hatás eléréséhez!

Az előszoba minden lakásban kiemelt szerepet játszik. Itt pakolunk le egy fárasztó nap után és itt keressük a dolgainkat egy rohanós reggelen!

EZ IS ÉRDEKELHET:  57 Konyhabútor inspiráció és válogatás a legszebbek közül

Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelően rendezzük be! A legfontosabb szempont az, hogy praktikus bútorokat válasszunk!

A cipők, kabátok, táskák helyét mindenképpen alakítsuk ki! Ha nem megfelelő bútorokat választunk, előszobánk könnyedén egy raktárrá kezd majd hasonlítani!

A design tekintetében kövessük a lakásunk stílusát, de elhelyezhetünk attól eltérő színű vagy formájú kiegészítőket is! Egy hangsúlyos óra vagy kép remek választás az előszobánk díszítésére!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Mesés gyerekszobák - hősök a lakásunkban

A következő képek inspirációt nyújtanak a tervezéshez!

Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák Modern előszoba - Praktikus előszobák

Forrás: Housethome

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved